Eficienta termica a termopanelor


Eficienta termica a termopanelor
     Sistemele de tamplarie termopan sunt prezente in fiecare camin. Extrem de rare mai sunt cazurile in care se mai gasesc ferestre vechi din lemn. Ponderea tipurilor de termopan este mai mare pentru ferestrele din PVC cu 70% cota, apoi aluminiu cu 20% cota si lemn stratificat cu 5% cota. De aici ne dam seama ca profilele din PVC sunt preferate de majoritatea persoanelor. Dar de ce sunt preferate?:

Proprietati ferestre termopan PVC

    In primul rand, ferestrele termopan din pvc au o eficienta foarte buna termica. Fiind din plastic, acestea conduc foarte putin transferul de temperatura din exterior in interior si viceversa.

    In al doilea rand sunt foarte usor de intretinut, nefiind pretentioase la agentii de curatenie si avand o foarte buna rezistenta asupra factorilor externi de mediu. Acest atu face ca ele sa isi pastreze in timp culoarea si nu se pateaza.

     Al treilea mare avantaj este ca sunt proiectate pentru a putea fi intretinute si reparate, toate piesele termopanelor din PVC sunt eficiente si orientate catre o servisare completa si usoara. De aici si urmatorul capitol de punctat in cadrul acestui articol si anume:

Reparatii pentru ferestre termopan PVC

    
     Sistemele de tamplarie termopan din PVC pot fi reparate, modificate sau transformate in alte tipuri de deschidere cu costuri minime. Putem spune ca termopanele pvc sunt eficiente din punctul de vedere al versatilitatii si utilitatii. Ca exemple de interventii ce pot fi aduse unei tamplari termopan din PVC amintim:

  • inlocuirea garniturilor uzate cu garnituri termopan noi
  • montarea si inlocuirea de plase insecte
  • inlocuirea, repararea si reglarea feroneriilor termopan
  • modificarea tipurilor si sensurilor de deschidere a ferestrelor
    Asa ca, tamplaria termopan din PVC are o eficienta sporita in timp atat din punctul de vedere izolarii termice cat si din partea reparatiilor si remedierilor complete ce ii pot fi aduse.

Contacteaza-ne acum sau Programeaza vizita la domiciliu

Te-ar mai putea interesa si:Ferestrele termopan sunt aliatul confortului
Ferestrele termopan sunt aliatul confortului

    Observam cu usurinta ca atat cladirile private, cat si cele publice beneficiaza in mare parte de geamuri termopan.     Datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta, din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa...


Reparatii termopane sector 6 plase insecte
Reparatii termopane sector 6 plase insecte

Reparatii termopane in sector 6    Bun venit pe pagina de internet a companiei UltraPVC Romania membra a grupului de firme UltraPVC Europe GmbH lider de top in prestarile de servicii de reparatii termopane in Europa Centrala si de Est....


Reparatii termopane sector 1 Plase insecte
Reparatii termopane sector 1 Plase insecte

UltraPVC - reparatii termopane Sector 1     Compania UltraPVC Romania se distinge ca lider de top in prestatiile de servicii de reparatii termopane, intretinere si mentenanta, aceasta fiind prezenta in toate orasele mari ale Roman...


De ce sa cumperi termopanele potrivite pentru locuinta
De ce sa cumperi termopanele potrivite pentru locuinta

     Atunci cand doriti sa cumparati termopane noi pentru locuinta, este important sa tineti cont de cateva sfaturi, de altfel esentiale, pe care vi le oferim in continuare, in speranta ca va vor fi de folos.   &nbs...


Deblocare usi si ferestre termopan
Deblocare usi si ferestre termopan

   Creem acest articol in speranta ca vom putea veni in ajutorul persoanelor aflate in deranjanta situatie de a se confrunta cu o usa termopan blocata sau al carui butuc de incuiere refuza sa mai functioneze. In cele ce urmeaza com incerca ...


Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.