Eficienta termica a termopanelor


Eficienta termica a termopanelor
     Sistemele de tamplarie termopan sunt prezente in fiecare camin. Extrem de rare mai sunt cazurile in care se mai gasesc ferestre vechi din lemn. Ponderea tipurilor de termopan este mai mare pentru ferestrele din PVC cu 70% cota, apoi aluminiu cu 20% cota si lemn stratificat cu 5% cota. De aici ne dam seama ca profilele din PVC sunt preferate de majoritatea persoanelor. Dar de ce sunt preferate?:

Proprietati ferestre termopan PVC

    In primul rand, ferestrele termopan din pvc au o eficienta foarte buna termica. Fiind din plastic, acestea conduc foarte putin transferul de temperatura din exterior in interior si viceversa.

    In al doilea rand sunt foarte usor de intretinut, nefiind pretentioase la agentii de curatenie si avand o foarte buna rezistenta asupra factorilor externi de mediu. Acest atu face ca ele sa isi pastreze in timp culoarea si nu se pateaza.

     Al treilea mare avantaj este ca sunt proiectate pentru a putea fi intretinute si reparate, toate piesele termopanelor din PVC sunt eficiente si orientate catre o servisare completa si usoara. De aici si urmatorul capitol de punctat in cadrul acestui articol si anume:

Reparatii pentru ferestre termopan PVC

    
     Sistemele de tamplarie termopan din PVC pot fi reparate, modificate sau transformate in alte tipuri de deschidere cu costuri minime. Putem spune ca termopanele pvc sunt eficiente din punctul de vedere al versatilitatii si utilitatii. Ca exemple de interventii ce pot fi aduse unei tamplari termopan din PVC amintim:

  • inlocuirea garniturilor uzate cu garnituri termopan noi
  • montarea si inlocuirea de plase insecte
  • inlocuirea, repararea si reglarea feroneriilor termopan
  • modificarea tipurilor si sensurilor de deschidere a ferestrelor
    Asa ca, tamplaria termopan din PVC are o eficienta sporita in timp atat din punctul de vedere izolarii termice cat si din partea reparatiilor si remedierilor complete ce ii pot fi aduse.

Contacteaza-ne acum sau Programeaza vizita la domiciliu

Te-ar mai putea interesa si:Reparatii termopane sector 1 Plase insecte
Reparatii termopane sector 1 Plase insecte

UltraPVC - reparatii termopane Sector 1     Compania UltraPVC Romania se distinge ca lider de top in prestatiile de servicii de reparatii termopane, intretinere si mentenanta, aceasta fiind prezenta in toate orasele mari ale Roman...


Cum ne dam seama cand termopanele sunt defecte
Cum ne dam seama cand termopanele sunt defecte

      Tamplaria termopan nu mai este de demult un moft al celor instariti, aceasta a devenit o necesitate disponibila pentru publicul de toate bugetele. Si cum ferestrele si usile termopan sunt impartite in produse ieftine si...


Afla de ce se umezesc geamurile termopan pe timp de iarna si cum sa eviti asta
Afla de ce se umezesc geamurile termopan pe timp de iarna si cum sa eviti asta

Sunt destul de rare cazurile in care ferestrele termopan aburesc si se umezesc, iar asta se intampla doar in cazul in care temperatura din exterior este extrem de scazuta fata de cea din interior, insa si din cauza umiditatii ridicate din casa. E...


Reparatii fereste din termopan
Reparatii fereste din termopan

      Executam servicii de reparatii ferestre din termopan la calitate maxima si cu un pret just. Compania noastra este lider in serviciile de reparatii termopane in Europa Centrala si de Est. Ne preocupam incontinuu ca exper...


Reparatii termopane sector 3 plase insecte
Reparatii termopane sector 3 plase insecte

UltraPVC - reparatii termopane sector 3     Comapnia UltraPVC lider in prestarea de reparatii, intretinere si reglaje termopane pune la dispozitia locuitorilor din sector 3 Bucuresti servicii de reparatii, intretinere si service dupa ...


Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.