Plase insecte in Bucuresti


plase insecte ieftine     Plasele anti insecte sunt un accesoriu de avut in cadrul unui sistem de tamplarie termopan. Estetica deosebita, finisajele realizate din cadrul de aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea tamplariei cat si accesoriile din PVC sunt caracteristicile de varf pentru gama de plase anti insecte.

     Tot de ce ai nevoie pentru un somn linistit intr-o seara calduroasa de vara este de plase insecte la ferestele termopan!

Calculeaza pret online Click aici!

Plase insecte Pret

Pentru a sti inca de la inceput pretul pentru plasele de insecte va punem la dispozitie un calculator de pret pentru plase de insecte pe care il puteti accesa de aici.

Deasemenea puteti calcula si pretul plaselor de insecte rulou apasand aici.

Plase insecte pe balamale

     Plasele de insecte pe balamale sunt unele dintre cele mai uzuale configuratii de plase de insecte. Sunt foarte practice premitand circulatia aerului din incinta in exterior si invers dar totusi nu permit patrunderea insectelor de orice fel. Ele se compun dintr-un cadru de aluminiu pe care este montata plasa din fibra de sticla, balamalele si sistemul de inchidere.

     Plasa de insecte pe balamale se monteaza prin prinderea balamalelor si a clipsului de inchidere pe tocul termopanului.

     Plasele de insecte pe balamale nu obtureaza sau incomodeaza inchiderea ferestrei termopan si nici nu ia din lumina aferenta deschiderii pe care e montata.

      In caz de defectiune fiecare piesa in poarte poate fi inlocuita separat la costuri modice.

      Pe timpul iernii ele se pot scote si depozita ferite de inghet si viscol lucru care le creste durata de viata si folosinta.

      Plasele de insecte pe balamale se pot spala foarte usor in cada cu un jet de apa puternic si se pot folosii detergenti casnici pentru curatarea lor.

      Nu este recomandata folosirea, stropirea sau stergerea cu solventi (diluant,benzen...)cadrul de aluminiu sau plasa din fibra de sticla.

Click aici pentru calcul pret plase insecte pe balamale!

Plase insecte tip rulou

plase insecte rulou ieftine

     Plasele de insecte tip rulou sunt o categorie de plase cu un cost de productie sesizabil mai mare fata de plasele de insecte pe balamale.

      Plasele de insecte rulou sunt folosite in mod general doar in locurile unde nu se pot monta plase de insecte pe balamale cum ar fi la ferestre care au montate grilaje de securitate, la ferestrele care au montate rulouri de protectie solasa, la ferestrele cu jardiniere, lucruri care ar impiedica deschiderea unei plase de insecte pe balamale.

     Desi plasele de insecte tip rulou par mai practice decat plasele de insecte pe balamale ele au mai multe minusuri din punctul de vedere al exploatarii pe termen indelungat:

  • nu se pot spala sub dus, pot fi doar sterse superficial
  • nu se pot apara de gerul iernii
  • in caz de defectiune nu pot fi reparate componentele care compun plasa si sistemul mecanic lucru care duce la inlocuirea in totalitate a sistemului de plasa insecte tip rulou
Calculator pret plase insecte rulou

Plase insecte fixe


plase insecte fixe     Plasele de insecte fixe se folosesc atunci cand nu e nevoie de deschiderea lor pe toata perioada de exploatare. Cele mai comune locuri unde se monteaza plase de insecte fixe sunt la aerisirile beciurilor sau la ferestre ce dau in alte spatii inchise sau semi-inchise.

Plase insecte termopan


     In mod general toate din plasele de insecte prezentate mai sus sunt concepute pentru a fi montate pe termopan dar, plasele insecte pentru termopan cu unele mici modificari pot fi montate si pe ferestre din lemn sau metal.

Plase insecte ieftine

Daca nu ati incercat pana acum sistemul nostru de calcul pentru a vedea ca intradevar oferim plase de insecte ieftine defapt plasele de insecte cele mai ieftine o puteti face accesand calculatorul din pagina de aici.

Plase insecte Bucuresti

Producem si montam plase de insecte in Bucuresti precum si in toate localitatile limitrofe. Daca aveti nevoie de plase de insecte in Bucuresti atunci ati ajuns in locul potrivit!

Calculeaza pret online! Click aici

Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.