Simulatoare pret - lista simplificata

Compania UltraPVC Romania, lider in domeniul de reparatii termopane, unic importator si distribuitor al garniturilor termopan de etansare tip Ultra 9000 si Ultra 6000, pune la dispozitia publicului servicii de reparatii si intretinere termopane,reglare ferestre si usi pvc, distributie si montaj feronerii termopan simple si oscilobatante precum si o gama completa de piese si accesorii termopane. In cadrul acestei pagini, va puteti comanda servicii, feronerii si accesorii termopan cu livrare la domiciliu, totul online! Serviciul de transport si montaj al pieselor este gratuit pentru Bucuresti, in restul regiunilor livrarea efectuandu-se prin curierat.

Calculator preturi plase insecte pe balamale

Calculeaza online pretul pentru plasele de insecte pe balamale in cadrul celei mai noi si moderne aplicatie de calcul pret plase insecte pe balamale.

Calculator preturi plase insecte rulou

Doresti ca ferestrele tale sa fie echipate cu plase insecte tip rulou dar doresti sa sti inca de la inceput cat te costa? Foloseste calculatorul plase insecte rulou de aici pentru a-ti afla simplu si rapid pretul.

Calculator preturi glaf termopan interior / exterior

Glafurile si stresinile termopan dau un plus de design si funcionalitate ferestrelor termopan. De aici iti poti afla pretul si comanda glafuri termopan interioara din PVC sau stresini exterioare de aluminiu. Simplu!

Calculator preturi geam termopan spart / gaura de hota

Ti s-a spart un geam termopan de la fereastra sau usa si doresti sa-l schimbi? Afla de aici cat te costa in functie de dimensiunile sticlei tale cu masuratori, transport si montaj asigurate de noi.

Calculator modificari PVC din geam fix in deschidere

Vrei sa-ti transformi un geam termopan PVC ce actualmente este fix (fara nici-o deschidere) in geam mobil pentru a-l putea sterge mai usor pe exterior sau pentru un plus de aerisire? Calculeaza-ti de aici pretul pentru a sti ce buget trebuie sa aloci acestei lucrari.Calculator preturi pentru serviciile de reparatii termopane


Garnituri termopan / Termoizolare

      Serviciile de inlocuire garnitura termopan sunt  cele mai importante proceduri de reparare si reglaj a termopanelor, ele ocupand locul intai si in cadrul listei noastre de preturi. Firma noastra efectueaza reparatii termopane la preturi fara concurenta in raport cu nivelul de calitate oferit. Garniturile termopan importate si comercializate de noi sunt accesibile la preturile cele mai mici de pe piata.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Garnitura etansare termopan ULTRA 9000

11 lei/ml

Garnitura termopan Rehau ieftina

4 lei/ml

Garnitura etansare termopan ULTRA 6000

9 lei/ml
Feronerie Ferestre PVC

      Categoria de feronerie ferestre pvc implica listarea de preturi pentru feronerie termopan si piese de schimb pentru ferestre PVC.
      Seturi de reparatii si reglaje, balamale pentru deschideri oscilobatante, balamale ferestre termopan diverse modele, manere pentru ferestre si manere cu cheie, si piese importante pentru remedieri de profile strambe ale ferestrelor PVC.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Cremon maner fereastra pvc

54 lei/buc

Feronerie oscilobatanta PVC

284 lei/set

Balama termopan PVC

108 lei/buc

Balama presiune PVC

81 lei/buc

Maner cu cheie pvc blocare copii

121 lei/buc

Inchidere spate oscilobatant pvc

108 lei/buc

Cremon fereastra PVC de securitate

85 lei/buc

Spanioleta inchidere fereastra simpla PVC

162 lei/BUC

Feronerie oscilobatanta ROTO NT fereastra

471 lei/Set
Feronerie Usi PVC

     Balamalele usilor din PVC joaca un rol important in functionarea corecta a acestora. In lista de mai jos gasiti preturi pentru principalele modele de balamale usi termopan de balcon sau de intrare.
     Lista de preturi este completata de o gama larga de manere de usi si broaste termopan pretabile pentru toate modelele din PVC, cu inchideri clasice sau sisteme de blocare in cinci puncte.
     Tot aici gasiti o gama variata de componente usi termopan pentru incuiere, securizare sau transformare multipla a inchiderilor.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Butuc usa termopan

108 lei/buc

Broasca multipunct 5 puncte

377 lei/buc

Maner usa termopan Shild

121 lei/set

Broasca simpla usa termopan

162 lei/buc

Balama mijloc termopan

108 lei/buc

Sistem inchidere usa balcon pe exterior

108 lei/BUC

Maner dublu usa termopan balcon

431 lei/set

Broasca multipunct 5 puncte Germania

660 lei/buc

Feronerie Oscilobatanta usa PVC

377 lei/set

Feronerie oscilobatanta ROTO NT usa

552 lei/Set
Feronerie Ferestre Aluminiu

      Feroneria pentru ferestrele din aluminiu, desi in unele cazuri seamana cu cea din PVC este total diferita ca metoda de constructie, asamblare sau functionare.
     Balamalele ferestrelor termopan din aluminiu fiind de generatie mai veche, au numarul de reglaje limitate iar un maner fereastra aluminiu are o constructie si functionalitate total diferita fata de cel din PVC, in el fiind asamblat tot mecanismul de inchidere al ferestrei impreuna cu tijele de transmisie a incuierii.
     In cadrul listei de pret piese pentru ferestre de aluminiu puteti gasi si va informa si despre sistemele de oscilobatare si deschidere batanta pentru tamplaria din aluminiu termopan

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Maner Deschidere Simpla Aluminiu

216 lei/buc

Maner oscilobatant Aluminiu

255 lei/buc

Feronerie oscilobatanta Aluminiu

660 lei/set

Balama fereastra Aluminiu

108 lei/buc

Maner cheie aluminiu deschidere simpla

229 lei/buc

Maner cheie aluminiu deschidere oscilobatanta

270 lei/buc
Feronerie Usi Aluminiu

      Usile termopan din aluminiu vin echipate cu o feronerie rezistenta, astfel ca balamalele pentru usi termopan din aluminiu au metode de prindere si fixare mult mai stabile si rezistente decat usile din PVC.
      In mare parte manerele (clantele) si broastele usilor termopan din aluminiu sunt similare cu cele din PVC, majoritatea pieselor fiind compatibile, ca exemplu fiind butucul de incuiere ce este identic atat pentru cele din aluminiu cat si pentru cele din PVC.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Balama tripla usa termopan Aluminiu

162 lei/buc

Set maner usa termopan din aluminiu

162 lei/set
Servicii Ferestre PVC

     Aici gasesti lista de pret pentru reglaje ferestre termopan, reglare feronerie si balamale, ungere si gresare a elementelor gripate sau in curs de gripare. Tot aici ai preturi pentru diferitele proceduri de montare piese si accesorii.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Reglaj simplu ferestre termopan PVC

46 lei/buc

Reglaj complex ferestre termopan PVC

108 lei/BUC
Servicii Usi PVC

    Aici puteti gasi toate procedurile de reglaj si reparatii pentru usile termopan din PVC pe care firma noastra le presteaza

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Servicii de manopera complexa usi PVC

108 lei/buc
Servicii Ferestre Aluminiu

    Ai nevoie de reglaje si reparatii pentru ferestrele termopan din aluminiu dar doresti ca inainte de toate sa sti cat te costa? Vizualizeaza aici lista de preturi pentru reglarea ferestrelor termopan din aluminiu.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Reglaj fereastra termopan Aluminiu

62 lei/buc
Servicii Usi Aluminiu

     Preturile pentru toate procedurile de reglaj si reparare a deficientelor de inchidere pentru usile termopan din aluminiu, sunt listate mai jos.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Reglaje usi termopan aluminiu

81 lei/buc
Alte servicii

     In cadrul acestei grupe sunt listate serviciile aparte ce pot fi prestate atat pentru tamplariile termopan din PVC cat si pentru cele din Aluminiu. Serviciile de deblocari termopane sau de efectuare a sistemelor de gauri de scurgere pentru evacuarea apei pot fi consultate in cadrul listei de mai jos.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Deblocare termopane usi si ferestre

134 lei/buc

Gauri scurgere termopan

26 lei/ochi sticla
Piese plase insecte

    In aceasta categorie gasiti piese si accesorii de schimb pentru plasele anti-insecte.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

Set piese reparatii plase insecte pe balamale

58 lei/SET

Set coltar plasa insecte pe balamale

57 lei/SET

Set balamale manere si inchideri plase insecte

66 lei/SET
Preturi servicii si reparatii termopane

Aceasta pagina a fost generata automat extragand din cadrul serverelor UltraPVC Romania listele de pret pentru produsele de servicii si reparatii pentru ferestre si usi termopan. Preturile sunt actualizate la zi.

ImagineDenumire produs / serviciuPret

* Pentru alte tipuri de interventii sau piese care nu sunt afisate in prezenta oferta va rugam sa luati legatura telefonic sau prin e-mail pentru a cere o cotatie de pret!

* Comanda minima pentru orice tip de servicii sau cumul de servicii este de 150 RON.

Lista preturi completa* Pentru alte tipuri de interventii sau piese care nu sunt afisate in prezenta oferta va rugam sa luati legatura telefonic sau prin e-mail pentru a cere o cotatie de pret!

* Valoarea constatarii pentru Bucuresti, este de 50 RON.

* Comanda minima pentru orice tip de servicii sau cumul de servicii este de 150 RON.

Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.