Calculator pret sticla termopan

Introdu in campurile de mai jos dimensiunile sticlei termopan pentru a afla pretul

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Latime
Inaltime
Tip
Model
Tratament
Servicii
Masuratori(10RON)
Transport(30RON)
Montaj(40RON)

Pretul va fi afisat in lista din dreapta.


Cum se masoara corect un geam termopan

masurare geam termopanPentru a obtine o cotatie de pret cat mai precisa in randurile de mai jos explicam procedeul de masurare a unui geam termopan care este deja montat pe un toc sau o cercevea.

In imaginea alaturata este reprezentat grafic procesul de masurare al sticlei.

Cu o ruleta masurati dimensiunile atat latimea cat si inaltimea, in mililmetrii din fanta unde se cupleaza bagheta care tine geamul si termopan pana in cealalta fanta apoi scadeti din rezultat 10mm astfel obtineti dimensiunile exacte ale sticlei pe care doriti sa o inlocuiti, dimensiuni care le introduceti in calculatorul de mai sus pentru a putea afla pretul total al geamului termopan.


Avansul pentru lucrarile de productie sticla este de 80RON / buc, pret ce se scade din totalul sticlei! Firma noastra nu asigura debarasarea sticlelor vechi. Debarasarea sticlelor sparte sau fisurate cad in sarcina clientului. Serviciul de livrare si montaj este disponibil doar in Bucuresti si jud Ilfov.

In tabelul de mai jos am listat coeficientul de transfer termic pentru sticlele pe care le comercializam. Un coeficient mai mic inseamna o mai buna izolare termica.


Pachet termoizolator
(latimea sticlei)
Tip de sticlă Interspatiu Coeficient de
transfer termic
W/mpK
4-10..16-4 Float + Float aer 2.0
4-10..16-4 Float + Low-E
aer 1.7
4-10..16-4 Float + FourSeasons aer 1.0
4-10..16-444S+ LOW-E argon 0.8

Sticla termopan cu gaura de hota

Pentru sticla termopan cu gaura de hota sau centrala, dorim sa facem urmatoarele adaugari:

Pentru alte tipuri de modificari ce pot fi aduse termopanelor pentru a traversa obiecte rotunde accesati pagina de aici.


Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.