Plasele de insecte termopan - pareri pro si contra


Plasele de insecte termopan - pareri pro si contra

Plasele de insecte pentru ferestrele termopan sunt subansamble ce nu trebuiesc neglijate nici atunci cand doriti sa le achizitionati si nici atunci cand le intretineti. In cadrul acestui articol vom trata doua dintre cele mai raspandite sisteme de plase de insecte din bucuresti si anume:

  • plase insecte pe balamale (60% raspandire)
  • plasele de insecte rulou (30% raspandire)

Restul de 10% este reprezentat de alte tipuri de plase insecte, in proportii variabile, cum ar fi plasele de insecte fixe, plisse, cele cu arici si fara cadru ( se facea reclama la teleshoping).

De unde sunt extrase datele statisticii pentru plase de insecte? Pe parcursul unui an, firma noastra a efectuat acest studiu in care a inclus productia proprie de plase, si evidenta fata de plasele deja montate pe ferestrele la care le-am asigurat intretinerea.

Plasele de insecte pe balamale sunt cele mai rspandite plase deoarece sunt printre cele mai practice si usor de intretinut sisteme. Totusi, plasele rulou, sunt si ele bune in anumite conditii cum ar fi, daca fereastra e echipata cu gratii si plasa pe balamale nu se poate deschide, sau, fereastra este echipata cu rulou solar, lucru care deasemenea impiedica deschiderea unei plase normale cu balamale.

Plase pe balamale vs plase rulou

Pentru stabili cat mai clar cat de practica este una sau cealalta, o sa ne concentram pe trei caracteristici esentiale:

  1. cat de usor de intretine
  2. cat de usor se repara
  3. cat de rezistenta este

1. Plasele de insecte, pe langa faptul ca protejeaza interiorul camerei de patrunderea insectelor, dar mai sunt si un excelent filtru antistatic, acestea fiind tratate cu un plastic de culoare gri peste fibra de sticla care, se electrizeaza la trecerea curentilor de aer si atrage praful, nelasandu-l sa patrunda in camera. Din acest motiv, la o anumita perioada de timp plasele de insecte se imbacsesc, si trebuiesc spalate pentru a curata praful. O plasa de insecte pe balamale se spala foarte simplu, scotand-o din balamale si curatand-o sub dus in cada. O plasa de insecte rulou, nu poate fi decat sterasa, pe interior, superficial, fapt ce nu o poate curata foarte bine. Asadar, la capitolul igiena, plasele de insecte pe balamale sunt net superioare plaselor de insecte rulou.

2. Plasele de insecte pe balamale se pot repara foarte usor, schimbarea oricarei piese fie ca e balama, clips, coltar, maner sau insasi plasa, sunt simple, usor de procurat si ieftine. Plasele de insecte rulou sunt foarte greu de reparat, piesele se gasesc doar la producatorul acelei plase iar, panza de plasa in sine o data rupta, nu poate fi schimbata. Inca o data plasele de insecte pe balamale sunt net superioare plaselor insecte rulou.

3.Rezistenta plaselor de insecte este data de piesele care se afla in miscare atunci cand plasa este actionata. Pentru plasa de insecte pe balamale, piesele sunt insasi balamalele si manerul de care se trage pentru a o inchide/deschide. La plasa de insecte rulou, piesele in miscare sunt, manerele, snaperele de tensiune, arcul, rolele si insasi manterialul plasei, denotand mult mai multe sisteme complexe expuse deteliorarii. De aici rezulta ca, plasa de insecte pe balamale, fiind mult mai simpla este si mai rezistenta.

Speram ca acest articol va este de ajutor in alegerea plasei de insecte dorita.


Contacteaza-ne acum sau Programeaza vizita la domiciliu

Te-ar mai putea interesa si:Plase insecte
Plase insecte

Plase insecte in Bucuresti      Plasele anti insecte sunt un accesoriu de avut in cadrul unui sistem de tamplarie termopan. Estetica deosebita, finisajele realizate din cadrul de aluminiu vopsit in camp electrostatic la culoarea tamplariei c...


Plase insecte pe balamale
Plase insecte pe balamale

Plase de insecte termopan pe balamaleScapa de neplacerile provocate de insecte montand la ferestrele tale termopan plase de insecte pe balamale. Firma noastra este specializata in confectionarea pe loc de plase insecte pe balamale astfel ca durata de...


Afla de ce se umezesc geamurile termopan pe timp de iarna si cum sa eviti asta
Afla de ce se umezesc geamurile termopan pe timp de iarna si cum sa eviti asta

Sunt destul de rare cazurile in care ferestrele termopan aburesc si se umezesc, iar asta se intampla doar in cazul in care temperatura din exterior este extrem de scazuta fata de cea din interior, insa si din cauza umiditatii ridicate din casa. E...


Reparatii termopane sector 6 plase insecte
Reparatii termopane sector 6 plase insecte

Reparatii termopane in sector 6    Bun venit pe pagina de internet a companiei UltraPVC Romania membra a grupului de firme UltraPVC Europe GmbH lider de top in prestarile de servicii de reparatii termopane in Europa Centrala si de Est....


Reparatii usi termopan in Bucuresti
Reparatii usi termopan in Bucuresti

    Compania Ultrapvc Romania, este lider de top in asigurarea de intretinere si reparatii ferestre si usi termopan cu o acoperire bine dezvoltata in toate sectoarele Municipiului Bucuresti.    Avand in componenta person...


Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.