Promotie pentru Plase insecte pe balamale

Ne pare rau dar aceasta promotie este expirata, data incheierii fiind 9/3/2017

Promotia expira in:

Pret lista : 88 RON
Reducere : 32%
Pret Oferta : 60 RON

Comanda minima: 3 buc
Comenzi plasate: buc
Target: 100 buc
Pret per buc: 60 ron
Perioada campaniei: 6-9.3.2017

Echipa reparatii-termopane.net vine in sprijinul tuturor clientilor cu un nou concept de promotii; Reduceri de peste 30% pentru grupurile de clienti. Astfel ca, am implementat o noua platforma online ce poate ajuta in gruparea spre a obtine o reducere bazata pe cantitate.

Ce inseamna reducerea bazata pe cantitate? Acest tip de reducere este oferit de firma noastra pentru cantitatile mari comandate, spre exemplu, reducere 30% pentru o comanda minima de 100 bucati plase insecte pe balamale. Desigur ca nimeni nu are 100 de ferestre acasa ce au nevoie de plase pentru insecte, dar totusi exista o portita pentru a beneficia de reducere si daca ai doar minim 3 ferestre. Cum? In cadrul acestei pagini te poti alia cu alte persoane si, CUMULAT sa se stranga un numar de plase de insecte pe balamale ce sa depaseasca pragul de 100 plase pentru a se acorda reducerea.


Acesta e exemplul simplu prin care mecanismul nostru de reduceri SUBSTANTIALE functioneza!


Ai parte plase insecte marca REPARATII-TERMOPANE.NET la preturi de sarbatoare!

Intampinam vara cu o oferta din drag pentru voi!

Indiferent de marime, la doar 60 de lei ai parte de o plasa de insecte pe balamale pentru ferestre marca reparatii-termopane.net cu GRANTIE si certificat de conformitate, construita pe dimensiunile tale, livrata si montata la tine acasa!

Mai mult,invita-ti prietenii sa profite de oferta noastra, in acest fel sansele ca target-ul sa fie atins sa fie mai mari!

Ai nevoie de plasa de insecte pentru usa termopan? Nimic mai simplu, 2 plase pentru ferestre fac cat una pentru usa; astfel, comanda 2 plase pentru 2 ferestre sau 2 plase pentru o usa!

Ce proprietati au plasele de insecte marca reparatii-termopane.net

 1. Sunt produse din materiale de origine certificata, provenienta Grecia
 2. Vin insotite de certificat de garantie
 3. Au elemente de compunere rezistente la ultraviolete si intemperii
 4. Productie rapida, respectam termenele de livrare
 5. Sunt estetice, practice si rezistente

Pasi de urmarit in efectuarea comenzii

In caz ca sunt necesare mai multe informatii, operatorii nostrii va stau la dispozitie telefonic pentru indrumari suplimentare.

  Ce servicii oferim gratuit pe langa oferta
  Taxe de ordin intern:
 • taxa masuratori
 • taxa transport
 • taxa montaj
 • Taxe de ordin extern:
 • T.V.A.
Oferta este valabila doar pentru persoanele fizice.

Exemplu de voucher eliberat de firma noastra


Cu voucherul reparatii-termopane.net poti platii servicii de reparatii, intretinere, piese si accesorii termopan, plase insecte, tot ceea ce firma noastra ofera publicului larg. Totodata, cu el poti deconta servicii si produse, sau scadea valoarea lui din totalul devizurilor ulterioare.

Procedura de masuratori / executie / montaj plase insecte

Avand in vedere ca firma noastra dispune de ateliere mobile, (Autoutilitare Renault Kangoo Maxi) echipate complet cu accesorii si materie prima pentru feronerii termopan si plase de insecte, comanda dvs de plase insecte va fi onorata in timpi minimi dupa cum urmeaza:

 1.  Echipa de tehnicieni se deplaseaza a domiciliul dumneavoastra si preiau masuratorile corecte
 2.  Coboara la autoutilitara si confectioneaza plasele de insecte dupa dimensiunile masurate ( aprox. 16min / plasa)
 3.  Urca cu plasele confectionate si le monteaza la pozitia dorita
Exemplu, pentru 3 plase de insecte, timpul scurs de la masurare si pana la montarea lor, este de aprox. 50 min. In 50 de minute aveti plase de insecte pentru un apartament, numai cu reparatii-termopane.net!
Da de stire si prietenilor tai de pe Facebook si lasa-i si pe ei sa beneficieze de oferta noastra distribuind prin butonul de mai jos!

Ne pare rau dar aceasta promotie s-a incheiat la data de 9/3/2017

Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.