Calculator preturi glaf Termopan

Introdu in campul de mai jos lungimea glafului ferestrei pentru a afla pretul

Pentru un pret corect va rugam sa introduceti dimensiunile numai in milimetri.

Exemplu 1 m = 1000 mm 56 cm = 560 mm

Lungime: (in milimetri!)

Tipul de glafCuloareLatimea glafului
Glaf de interior PVC
Glaf de exterior Aluminiu
sau streasina
Alb
Maro
70 mm
100 mm
150 mm
180 mm
200 mm
250 mm
300 mm

Pretul va fi afisat in lista din dreapta.


  Glafurile termopan din PVC si stresinile termopan din Aluminiu vopsite in camp electrostatic in coloristica ferestrelor, sunt accesorii ce imbunatatesc aspectul, functionalitatea si izolatia termica si hidrologica a ferestrei.

   Montarea unui glaf de aluminiu la exterior protejeaza imbinarea dintre zid si termopan in partea de jos impotriva patrunderii apei, iar in partea de sus impotriva stropirii excesive la ploi a suprafetei de sticla termopan.

    Glafurile PVC se folosesc numai la interiorul ferestrei, in camera, ele neavand rezistenta impotriva intemperiilor, acestea degradandu-le. Un glaf pvc de interior aduce un plus de aspect ferestrei termopan, imbunatateste bariera de transfer termic ce se formeaza de obicei in partea de jos a termopanului si castiga un spatiu minunat de depozitare (pervazul ferestrei devine utilizabil).

      In cadrul sistemului de calcul de mai sus, oricine poate sa-si calculeze pretul pentru executia si montarea de glafuri termopan si stresini termopan fara a se mai deranja a ajunge la sediul nostru pentru obtinerea ofertei.

Felicitari! Ai ajuns pe cea mai moderna platforma online de calculatie a produselor de reparatii si modificari termopane din Bucuresti cu livrare in toata tara. Doar aici afli pretul total si fara costuri ascunse al serviciilor ce te intereseaza si, doar aici poti comanda servicii de calitate votate de mii de clienti multumiti.

NOU! Efectuam livrari de produse in toata tara!

Intra in magazin
reparatii termopane

Blog

Blog reparatii termopane

Daca doresti sa stii mai multe despre produsele noastre, aici poti accesa paginile blogului in care sunt descrise toate serviciile de reparatii termopane pe care le oferim.

Harta site-ului

Harta site-ului / sitemap

Aici gasesti ordonate pe categorii toate paginile ce compun acest site.